Филъри Belotero (Белотеро)
Филъри Belotero (Белотеро)

Belotero (Белотеро) представляват серия от филъри с хиалуронова киселина, които са собственост на немският фармацевтичен гигант Merz Aesthetics. Последните са ситуирани във Франкфурт, Германия и са специализирани в производство и дистрибуция на продукти в областта на естетичната медицина.

Освен филъри с хиалуронова киселина, част от портфолиото на Merz Aesthetic са редица апарати за подобряване качеството на кожата, както и тъканния стимулатор Radiesse.

Филърите Белотеро включват няколко продукта с различна концентрация на хиалуронова киселина и степен на омреженост, които покриват целия спектър от естетични корекции.

Искате да обсъдим коя е най-подходящата терапия за Вашето лице? Запишете час за безплатна естетична консултация с дерматолог.Belotero Balance (Белотеро Баланс)

Belotero Balance (Белотеро Баланс)

Belotero Balance (Белотеро Баланс) е най-универсалният продукт от гамата на Merz Aesthetics. Представлява хиалуронов филър с концентрация от 22.5 mg/ml и с умерена степен на омрежаване, което обяснява широките му индикации за приложение. Предлага се в стерилна спринцовка от 1мл. с или без добавъчен лидокаин.

Разграждането на продукта се осъществява за между 6 и 9 месеца в зависимост от количеството, мястото на инжектиране и други фактори.

За какво се използва?

Belotero Volume (Белотеро Волуме)

Belotero Volume (Белотеро Волуме)
Belotero Volume (Белотеро Волуме)

Belotero Volume (Белотеро Волуме) представлява най-плътният продукт от гамата филъри на Merz Aesthetics. Предлага се в 2 варианта – с или без включен лидокаин, съдържа хиалуронова киселина с концентрация от 26 mg/ml и най-висока степен на омреженост. Съдържа се в стерилни спринцовки от 1 мл.

Разграждането на филъра е по-бавно в сравнение с останалите продукти от портфолиото, поради повишената му плътност. В зависимост от мястото на инжектиране и количеството периодът за резорбиране е между 8 и 18 месеца.

За какво се използва?

Belotero Soft (Белотеро Софт)

Belotero Soft (Белотеро Софт)
Belotero Soft (Белотеро Софт)

Belotero Soft (Белотеро Софт) е най-мекият продукт от портфолиото, което прави неговото приложение много ограничено. За сметка на това той е с отлични качества, което е причина да се смята за един от най-безопасните филъри.

Филърът се характеризира с ниска концентрация на хиалуронова киселина (от 20 mg/ml) и ниска степен на омреженост. Има нисък хидрофилен потенциал.

За какво се използва Belotero Soft (Белотеро Софт)?

Качествата на този филър го правят подходящ за употреба в повърхностните кожни слоеве.Belotero Lips (Белотеро Липс)

Belotero Lips (Белотеро Липс)
Belotero Lips (Белотеро Липс)

Belotero Lips (Белотеро Липс) е серия, която е специално създадена за корекция на устни. Включва 2 продукта – Shape и Contour, които съответно се използват за възстановяване на изгубения контур и за придаване обем на устните.

И двата филъра пристигат в стерилни спринцовки от 0.6мл. Възможно е използването и само на единият от тях.

Shape е по-плътният вариант, който е подходящ за придаване на обем и промяна в пропорциите на устните.

Contour е по-мек и както името му подсказва се използва за възстановяване на изгубения контур на устните или дискретна хидратация.

Научете повече за уголемяването на устни с хиалуронова киселина.

Мнения за Belotero (Белотеро) от наши пациенти:

Хлътването и тъмните кръгове под очите са проблем, с който се боря от години. Бях чела, че някои филъри поставени в тази зона могат да засилят проблема, вместо да го решат. Тогава записах час за консутация при д-р Ставров. Той ми предложи да опитаме с Belotero Soft и се влюбих в резултата.

Андреа, 44г., гр. София

Работя продължително на компютър, което ми придава изморен вид. Това е особено видимо в областта около очите. Прочетох доста в интернет и ми направи впечатление колко много позитивни мнения има за Белотеро Софт като безопасен филър за тази област.

Искра, 32г., гр. София

Мнение на д-р Ставров, естетичен дерматолог в гр. София

Познавам портфолиото на Merz Aesthetics от години. Работил съм с всички техни продукти. Без съмнение има 2 диаманта от продуктовата гама на Мерц – Радиес и Белотеро Софт. Зоната под очите е много специфична и употребата на неправилен продукт би довел до катастрофални резултати. Затова мой първи избор е Belotero Soft, който по мое мнение е най-добрият филър за корекция на слъзна падна.

д-р Константин Ставров, съсобственик на клиника Dr. Stavrov Aesthetics в гр. София

Каква е цената на филърите Belotero?

Пълен списък на предлаганите услуги може да откриете в нашия ценоразпис.


Свързани статии от блога

4.4/5 - (10 гласа)