В нашата блог страница ще споделяме материали, свързани с естетичната медицина, филърите с хиалуронова киселина, видовете мезотерапия, козметика и др.

 • Филъри за лице
  Филъри за лице се наричат всички дермални пълнители, които намират приложение в естетичната медицина. В тази статия ще Ви запознаем с различните видове пълнители, приликите и разликите между тях, мнения на наши пациенти, тяхната цена, както и ще отличим най-добрите филъри за лице.
 • Филър под очите
  Филър под очите може да звучи стряскащо и за най-запознатите с естетичните манипулации, но всъщност е една от най-ефективните и безболезнени процедури. Важно е да се отбележи, че не във всички случаи инжектирането на филър под очите е най-доброто решение.
 • Скинбустер
  Скинбустер представлява продукт на основата на хиалуронова киселина, който се използва за дълбока хидратация и възстановяване на кожата. Инжектира се под формата на мезотерапия в дълбоките кожни слоеве. В тази статия може да научите приликите и разликите между класическите мезотерапии, скинбустерите и филърите с хиалуронова киселина.
 • Руска техника за уголемяване на устни
  Руската техника е популярен метод за уголемяване и контуриране на устните, който е широко разпространен в днешно време. В тази статия ще разгледаме какво представлява този похват – успешна естетична техника или маркетингов трик.
 • RRS HA Eyes – мезотерапия за околоочен контур
  RRS HA Eyes (RRS Eyes) представлява мезотерапия за очи, създадена на базата на есенциални минерали, витамини, аминокиселини и хиалуронова киселина. Съдържа витамин С, нарингин, ресвератрол, виниферин, троксерутин, рутин, нарингин, хесперидин, рускогенин, неврускогенин, есцин, ресвератрол, кумарин и органичен силиций. Той е специално разработен за зоната на околоочния контур и е с комплексен ефект.
 • Биоревитализация на лице
  Биоревитализация на лице е инжекционна медицинска процедура, при която в кожата се инжектират витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина. Нейните цели са стимулиране на регенерацията, хидратация и подобряване качеството на кожата.
 • Филъри
  Сигурно Ви е трудно да изберете измежду десетките филъри за устни, които са налични в естетичните клиники. Въпреки, че изборът на продукт е работа на Вашия лекар, ще се опитаме да Ви дадем известна представа към кой от тях да се насочите.
 • Оток след поставяне на хиалурон в устните? Има решение!
  Уголемяването на устните е една от най-желаните естетични процедури. Те обаче са и богато кръвоснабдени, което крие рискове от образуване на хематоми (синини), а формирането на оток след поставяне на хиалурон в устните e по-скоро правило, отколкото изключение. Ще Ви запознаем с някои трикове, които могат да са Ви много полезни в борбата с отока след естетични процедури.