You are currently viewing RRS HA Eyes – мезотерапия за околоочен контур
RRS HA Eyes
RRS HA Eyes

RRS HA Eyes (RRS Eyes) представлява мезотерапия за очи, създадена на базата на есенциални минерали, витамини, аминокиселини и хиалуронова киселина. Съдържа витамин С, нарингин, ресвератрол, виниферин, троксерутин, рутин, нарингин, хесперидин, рускогенин, неврускогенин, есцин, ресвератрол, кумарин и органичен силиций. Той е специално разработен за зоната на околоочния контур и е с комплексен ефект.

RRS Eyes е продукт на Skin Tech Pharma Group, базирана в Испания и един от водещите производители на продукти за мезотерапия на лице, шия, деколте и околоочен контур.

За какво се използва мезотерапия RRS Eyes

  • хидратация
  • подобряване тургура на кожата
  • изглаждане на фини бръчки около и под очите
  • изсветляване на тъмни кръгове под очите
  • антиоксидантен ефект
  • премахва белезите на умора

Как протича мезотерапията на околоочен контур с RRS HA Eyes

Първата стъпка се състои в почистване на кожата и отстраняване на наличния макиаж. Обезболяването се осъществява с лидокаин крем, който се нанася върху третирания участък за 10-15 минути. След това анестетикът се отстранява и кожата се дезинфекцира. Мезотерапията се нанася чрез множество убождания с много фина игла. Благодарение на малките й размери и действието на лидокаина тя е почти безболезнена или е съпроводена с минимален дискомфорт. Накрая се нанася епителизиращ крем, който е с успокояващ ефект. По протокол са необходими 2-4 процедури, които се прилагат през 2-4 седмици.

RRS Eyes
RRS Eyes

След мезотерапия на очи с RRS Eyes

Биоревитализацията на очите не се отличава особено от мезотерапиите на лицето, шията или деколтето. Поради особености на анатомията в тази област, вероятността за образуване на оток или синини е малко по-висока. Тези отоци са преходни, изчезват за няколко дни, като са най-интензивни рано сутрин и резорбирането им може да бъде ускорено с обикновен масаж. Околоочният контур е богато кръвоснабден, което е предпоставка за образуване на хематоми. При възникване на такъв той може да бъде успешно прикрит с макиаж. Най-уместно е да съобразите времето за мезотерапия на очи с предстоящите социални контакти, в случай че възникне някое от гореспоменатите нежелани събития.

Противопоказания

Мезотерапията на околоочен контур не е подходяща в случаите на известна алергия към някоя от съставките, инфекция в третираната зона, бременност, кърмене, злокачествени заболявания.

Нашите препоръки

Внимателно планирайте денят за мезотерапия на очи. Избягвайте приема на аспирин и други медикаменти, водещи до разреждане на кръвта седмица преди процедурата. Избягвайте дните на менструацията, защото рискът от формиране на синини тогава е по-висок.

RRS HA Eyes – мнения на пациенти

От малка страдам от тъмни кръгове под очите. Проблемът се задълбочи с времето, защото работата ми е свързана с продължително седене пред компютър. Тогава прочетох много положителни мнения за RRS Eyes и реших да опитам. След няколко процедури и ефектът беше видим.

Елена, 44г., гр. София

Въпреки много кремове, които използвам, все пак усещам кожата около очите си суха и опъната. Забелязах и поява на фини бръчки. След проведена консултация с д-р Ставров реших да опитам мезотерапия за околоочен контур. Препоръча ми RRS HA Eyes, направихме 3 процедури и останаха много доволна от резултата.

Ива, 37г., гр. Враца

RRS HA Eyes – цена

При нас цената на мезотерапия за очи RRS Eyes е 100лв. за флакон от 1.5мл. По протокол са необходими 2-4 процедури през период от 2-4 седмици.

Свързани статии

4/5 - (33 гласа)